Over Auris
Samen kom je tot bloei

Over Auris

Over Auris

Bij Auris weten wij als geen ander hoeveel impact ons werk heeft op mensen die doof of slechthorend zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben, op hun familie en hun omgeving. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk bevlogen professionals die zich met ongekende energie en betrokkenheid elke dag samen inzetten voor onze cliënten en leerlingen. En omdat wij blijven groeien, zijn we op zoek naar collega’s die ons willen helpen om deze kinderen en volwassenen een stem te geven. Zodat ze gehoord worden en meer verbonden zijn met familie, vrienden en de wereld om zich heen.

Ontwikkeling door expertise

Ontwikkeling door expertise

Of je nu werkt in de zorg of in het onderwijs, bij Auris doe je dankbaar werk. Als onderzoekende professional ben jij nauw betrokken en draag je bij aan de stappen die cliënten en leerlingen zetten in hun ontwikkeling. Omdat er tijd en mogelijkheden zijn om met kinderen aan de slag te gaan, kun jij je volledig focussen op waar jij goed in bent. En krijgen de kinderen de ruimte die zij nodig hebben om zich te ontwikkelen. Je wordt daarbij ondersteund door andere professionals, elk met hun eigen expertise. We vullen elkaar allemaal aan en voelen ons daarom als collega’s sterk met elkaar verbonden. We maken gebruik van een diversiteit aan expertises, delen kennis en ervaring en helpen elkaar verder.

Stimuleren van bloei

Stimuleren van bloei

Auris is een organisatie met veel mogelijkheden, kennis en ervaring, die we maar wat graag met jou willen delen. Daarom adviseren, coachen en begeleiden we jou in je ontwikkeling en stimuleren we duurzame kennisoverdracht. We zijn een lerende organisatie, werken evidence informed en investeren daarom in kennisontwikkeling, onderzoek en innovatie. Zodat ook jij kunt groeien en het beste van jezelf kunt laten zien. Want ook jou laten wij graag tot bloei komen.